Kristīne Zemdaugaviete

View Original

Pasta saldā krējuma un garneļu mērcē

Teikšu kā ir - reizēm riktīgi apnīk šitās liesās receptes. Liesie sieri, liesās gaļas, liesais saldais krējums, pilngraudu pasta...
Tāpēc te jums būs viena trekna un pavisam neliesa recepte! :D

Nepieciešams:
✔️Pasta - šim ēdienam iesaku izvēlēties parasto, balto
✔️Saldais krējums - šoreiz ņēmu 35%
✔️Cietais siers
✔️Pētersīļi
✔️Ķirštomāti
✔️Garneles

Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Katls vārīšanai
✔️Dārzeņu nazis
✔️Dārzeņu dēlītis
✔️Dziļā panna


Pagatavošana:
✔️Uzliek vārīties pastu un sāk gatavot mērci
✔️Apcep tomātiņus, pievieno garneles, sakapātus pētersīļus
✔️Kad pasta gatava, pievieno to klāt apceptajām garnelēm un tomātiņiem, un tad pievieno saldo krējumu. Kādu laiciņu pakarsē, līdz veidojas krēmīga konsistence
✔️Pievieno rīvētu cieto sieru, visu samaisa un pasniedz. Ja vēl palika svaigi pētersīļi, var pārbērt.

Lai labi garšo!


See this gallery in the original post