Kokosriekstu deserts
Gards deserts rītdienas svētkiem - kokosa-šokolādes muss!
Nepieciešams:
✔️Kokosa piena cietā daļa (parasti atrodama bundžiņās),
✔️Kakao,
✔️Kokosa skaidiņas,
✔️Avenes,
✔️Mellenes,
✔️Šokolādes pilieniņi vai skaidiņas.
Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Mikseris,
✔️Trauki servēšanai.
Pagatavošana:
✔️Kokosa pienam pieber kakao un saputo - kakao daudzums atkarīgs no tā, cik šokolādīgu musu vēlies,
✔️Pievieno šokolādi un skaidiņas, atkal saputo,
✔️Kad muss gatavs, liek iekšā trauciņos un dekorē ar skaidiņām, šokolādi, ogām,
✔️Patur pāris stundas ledusskapī un tad cienā savus mīļos!
Lai labi garšo!