Kad mājās nekā, nav paņemiet laša fi… Nē, paskatieties, kas jums ir visos virtuves skapīšos, un tur noteikti šo un to atradīsiet! Ātrais sautējums “Viskasmājās” sanāca ļoti labs un garšīgs, tāpēc dalos arī ar jums!
Nepieciešams:
✔️Burkāni
✔️Tomāti
✔️Kvinoja
✔️Ķiploks
✔️Sīpols
✔️Pētersīļi
✔️Turku zirņi
✔️Lēcas
✔️Indijas rieksti
✔️Salāti pēc izvēles - salātlapu mix, tomāts, gurķis, sēklas, olīveļļa
Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Katls
✔️Virtuves nazītis
✔️Dēlītis
✔️Mizojamais
✔️Panna/katls sautēšanai
Pagatavošana:
✔️Liek vārīties kvinoju, un pa to laiku nomizo un sagriež burkānu, sīpolu. Liek pannā sautēties.
✔️Pievieno ķiploku, tomātus, vārītus/konservētus turku zirņus, lēcas, un pielej mazliet ūdeni un sautē.
✔️Kad kvinoja uzvārījusies, liek klāt visām pārējām sastāvdaļām un visu kopā sautē kādu laiku. Pievieno Indijas riekstus.
✔️Kamēr gatavojas, pagatavo salātus.
✔️Pasniedz pusdienās vai vakariņās!
Veģetārajam variantam var pārbērt parmezānu un visēdāju variantam - pievienot vistas fileju!
Lai labi garšo!
Ātrs un garšīgs variants, ko ātri pagatavot - brokastīm, pēc pusdienām, vai vienkārši brīžiem, kad gribas ko gardu!
Pavasaris ir tad, kad veikalu plauktiņos parādās redīsi un dažādi zaļumi! Lai arī zemi pārklājusi kārtējā sniega sega, piedāvāju izmēģināt šo pavasarīgo recepti!
Šodienai prasās saulaina un silta maltīte, tāpēc piedāvāju izmēģināt šo ātri pagatavojamo kariju!
Pēc svētkiem bieži vien gribas uzturā vairāk vieglu maltīšu, tāpēc piedāvāju Tev pagatavot šos gardos un ātri pagatavojamos salātus!
Ziema ir laiks, kad biežāk gribas sildīt rokas pie siltas krūzes un baudīt gardu dzērienu!
Krēmīga, krāsaina un zaļa maltīte pastas mīļotājiem!