Mājās gatavotas auzu pārslu končiņas

7605451A-8E12-434E-BAE2-196216E5F678-min.JPG

Šodien mazajai māsai Annai dzimšanas diena, kas nozīmē, ka es jau 20 gadus esmu lielā māsa. Ar vīru bijām domājuši uztaisīt pārsteigumu, aizbraukt un apsveikt, bet lietas valstī mainās strauji pa dienām. Tieši tāpat arī mani paradumi un gatavošanas prasmes virtuvē - viss mainās pa dienām!
Biju domājusi svētkiem par godu pagatavot auzu cepumus, bet cepumi pārvērtās končās!
Šoreiz gan man trāpījās specifiskākas sastāvdaļas, bet arī Tu noteikti vari šādas pagatavot no tā, kas ir pieejams mājās!


Nepieciešams:

Virtuves inventārs:

  • Kombains/blenderis

  • Bļoda,

  • Šķīvis servēšana

Pagatavošana:

  • Samaļ auzu pārslas, pievieno ūdeni, samaisa

  • Samaļ riekstus, pievieno auzām un samaisa

  • Pēc tam pievieno pārējās sastāvdaļas pēc garšas un vēlmēm - visu samīca.

  • Gatavo mazas bumbiņas un apviļā šokolādes pārslas. Domāju, ka derēs arī sausas auzu pārslas, kokosa skaidiņas utt. - ļauj vaļu iztēlei un izdomai!

  • Var paturēt ledusskapī, var arī ēst tāpat.

Lai labi garšo!

P.S. Paldies, māsa, ka šodien piedzimi, un, ka mums mājās ir iemesls končām! 🎂