Pirms kāda laiciņa jums stāstīju, kā pagatavot gardo un sātīgo dārzeņu biezeni, tāpēc šoreiz piedāvāju recepti, kur šo biezeni lietot!
Nepieciešamie produkti:
Zivs - pēc izvēles, bet iesaku balto zivi,
Dažādu dārzeņu mix - cukini, šampinjoni, paprika,
Avokado,
Zirnīšu dīgsti,
Cherry tomāti,
Olīveļļa.
Nepieciešamais virtuves inventārs zivs un dārzeņu pagatvošanai:
Virtuves nazītis,
Dārzeņu spirālnazis (ja ir),
Virtuves dēlītis dārzeņiem,
Panna.
Pagatavošana:
Kā pagatavot dārzeņu biezeni, skaties šeit.
Dārzeņus nomazgā un sagriež dārzeņus, ja ir dārzeņu spiralizētājs - var sagriezt spiralizētājā cukini. Liek sautēties.
Zivi par gatavot gan krāsnī, gan uz pannas. Šoreiz izvēlējos pagatavot zivtiņu, kura jau ir gabaliņos, un kuru var likt krāsnī uzreiz, pat neatsaldējot. Ļoti ērti!
Sagriež avokado un ķirštomātus.
Kad zivtiņa izcepusies un dārzeņi gatavi, visu kārto uz šķīvja.
Izmēģini recepti, dalies, kā arī pastāsti draugiem! :)
Labu apetīti!
Ātrs un garšīgs variants, ko ātri pagatavot - brokastīm, pēc pusdienām, vai vienkārši brīžiem, kad gribas ko gardu!
Pavasaris ir tad, kad veikalu plauktiņos parādās redīsi un dažādi zaļumi! Lai arī zemi pārklājusi kārtējā sniega sega, piedāvāju izmēģināt šo pavasarīgo recepti!
Šodienai prasās saulaina un silta maltīte, tāpēc piedāvāju izmēģināt šo ātri pagatavojamo kariju!
Pēc svētkiem bieži vien gribas uzturā vairāk vieglu maltīšu, tāpēc piedāvāju Tev pagatavot šos gardos un ātri pagatavojamos salātus!
Ziema ir laiks, kad biežāk gribas sildīt rokas pie siltas krūzes un baudīt gardu dzērienu!
Krēmīga, krāsaina un zaļa maltīte pastas mīļotājiem!