Zivs ar sārto dārzeņu biezeni



uztura specialists zivs ar biesu biezeni.jpg

Pirms kāda laiciņa jums stāstīju, kā pagatavot gardo un sātīgo dārzeņu biezeni, tāpēc šoreiz piedāvāju recepti, kur šo biezeni lietot!

Nepieciešamie produkti:

  • Dārzeņu biezenis,

  • Zivs - pēc izvēles, bet iesaku balto zivi,

  • Dažādu dārzeņu mix - cukini, šampinjoni, paprika,

  • Avokado,

  • Zirnīšu dīgsti,

  • Cherry tomāti,

  • Olīveļļa.

Nepieciešamais virtuves inventārs zivs un dārzeņu pagatvošanai:

  • Virtuves nazītis,

  • Dārzeņu spirālnazis (ja ir),

  • Virtuves dēlītis dārzeņiem,

  • Panna.

Pagatavošana:

  • Kā pagatavot dārzeņu biezeni, skaties šeit.

  • Dārzeņus nomazgā un sagriež dārzeņus, ja ir dārzeņu spiralizētājs - var sagriezt spiralizētājā cukini. Liek sautēties.

  • Zivi par gatavot gan krāsnī, gan uz pannas. Šoreiz izvēlējos pagatavot zivtiņu, kura jau ir gabaliņos, un kuru var likt krāsnī uzreiz, pat neatsaldējot. Ļoti ērti!

  • Sagriež avokado un ķirštomātus.

  • Kad zivtiņa izcepusies un dārzeņi gatavi, visu kārto uz šķīvja.

Izmēģini recepti, dalies, kā arī pastāsti draugiem! :)
Labu apetīti!